De bästa spring-apparna för iphone 2020

Letar du efter träningsappar? Det finns en hel del att välja på – särskilt för dig som gillar löpning. Med appar blir träningen så mycket roligare. Det här är teknik när det är som bäst. Du kan följa hur du utvecklas och sätta upp egna mål. Det här gör under för motivationen. När du sätter upp mål är det mycket enklare att mäta framsteg.

För att komma igång med appar för löpare behöver du veta hur man installerar appar i iPhone och sen är det bara att sätta igång att leta och testa dig fram för att hitta den bästa appen för dig. Välj gärna en där dina vänner finns så blir det roligare. Det gör under för träningsmotivationen när du jämför dig med och hejar på släkt och vänner direkt i appen.

De bästa spring-apparna för iphone 2020

Vilken app ska jag välja?

En väldigt populär app att använda för löpning är Runkeeper. Den lanserades redan 2008 och är väldigt bra för motivationen. Man kommer långt med gratisversionen men det finns även ett premium-medlemskap för den som vill ha tillgång till ännu mer statistik och följa sin utveckling extra noggrant. Appen är mycket enkel att använda och ägs sedan 2016 av det japanska företaget ASICS.

Fler alternativ?

Ett annat bra val är Strava som kom redan 2009 och har samlat löpare sedan dess. Här finns både gratis- och betalalternativ som gör susen för motivationen. Den riktar sig även till cyklister. En annan mycket omtyckt app för löpare är Endomondo. Här kan du följa löparprogram som får dig att sätta nya rekord. Även denna är mycket enkel att använda och du kan välja mellan gratis- eller premiumversion.